Tapflo
BROSHÜÜRID

Pump tutvustus

Tapflo pneumaatilise topeltmembraaniga metalliseeria:

Kompaktne, sile ja lihtne disain on selle seeria jaoks tavaline. Osade arv on vähendatud vajaliku miinimumini. Alumiiniumpumbad on saadaval järgmistele valdkondadele:

  • tselluloos ja paber (liimid, naatriumsilikaat, värvid ja titaanoksiid, proovide võtmine)
  • värvitööstus (vee- ja lahustipõhised värvid, tindid, lakid, liimid, liimid ja lahustid)
  • reoveepuhastus

Tapflo AODD application

Pikaealised diafragmad:

Tapflo membraanid on komposiitkonstruktsiooniga, mis on suurepärased pidevaks raskeveokite kasutamiseks ning täiesti sileda pinnaga, mis puutub kokku vedelikuga. Selle tulemuseks on lekkevaba ja kergesti puhastatav disain. Need on saadaval erinevatest materjalidest, nagu EPDM, NBR, FKM, PTFE, PTFE TFM™ 1705b, mis vastavad mis tahes nõuetele. Meie membraanid suudavad saavutada üle 80 000 000 tsükli.

Tapflo AODD application

PTFE membraanid:

Diafragma PTFE või PTFE TFM™ 1705b kile moodustab vedelikule suletud pinna. Integreeritud kergmetallist tugisüdamik ja kangasarrus vastavad kõrgetele tugevusnõuetele. Mõlemal materjalil on sile pind, mille tulemuseks on suurepärane mittenakkuv pind, mis sobib suurepäraselt värvide, tintide, pigmentide ja liimide jaoks. PTFE TFM™ 1705b membraanidel on suurepärane mehaaniline tugevus tänu väiksemale deformatsioonile koormuse all ja parematele paindeväsimusomadustele. Madalam poorsus ja läbilaskvus muudab selle ideaalseks valikuks läbitungivatele vedelikele nagu lahustid.

Tapflo AODD application

PTFE kate:

Alumiiniumpumpade valikuline PTFE-kate toimib mittenakkuva pinnana, mis sobib ideaalselt liimide ja liimide jaoks. See tagab ka täiendava puhastatavuse, mis on soovitav mitme värvi, tindi ja pigmendi pumpamisel ühe pumbaga.

Tapflo AODD application05

Filter-press:

Filterpressi jaoks mõeldud Tapflo pumbad on kompaktsed seadmed, mida saab paigaldada otse filtripressile. Disain ja funktsionaalsus võimaldavad kasutajal otse pressida kuni 16-baariseid segusid. Seadmega on kaasas korpuse tugevdus, väline rõhuvõimendi, mis suudab isegi kahekordistada sisselaskerõhku, ja kõrgsurveõhuklapp.

Tapflo AODD installation

 

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.